Bestill time

Pleie til vinterhåret

Nå som vi er inne i en av årets kaldeste måneder kan det være lurt å gi håret litt ekstra oppmerksomhet og pleie. Vi har derfor satt sammen en liste med våre beste hårpleie tips!

Klipp spissene; Etter en lang og kald vinter kan spissene føles tørre og sprukne. Slike spisser vil sakte, men sikkert spise seg oppover i håret og etter hvert kan det gjøre håret flisete. Dette vil man unngå og løsningen er heldigvis enkel, nemlig å gi spissene en etterlengtet stuss.

Hår av Silje, Metro

Hår av Silje, Metro

Kur håret; Et sultent vinterhår lengter etter fuktighet. Finn en hårkur som er tilpasset din hårtype og som inneholder masse fuktighetsgivende ingredienser. Dersom du er usikker på hårtypen din eller hvilken kur du skal velge må du gjerne ta turen innom oss for veiledning.

Leave-in og hårolje; Et tørt vinterhår kan fort bli statisk og de fleste av oss vet hvor irriterende dette momentet kan være ved styling. En god leave-in eller hårolje vil kunne hjelpe på dette samtidig som det beriker håret med fukt og pleie.

Hår av Emilie, Ahus

Ikke gå ut i kulden med vått hår; Dette er ikke et direkte tips for pleie, men det er veldig viktig da dette kan være svært skadelig for håret. Dersom man tar vått hår ut i minusgrader øker det sjansen for at håret kan knekke. Vi anbefaler å la håret tørke hjemme og da også helst lufttørke for å unngå varmebehandling etter beste evne. 

Top