Bestill time

Personvernerklæring

– gjeldende for Hairport Frisør konsern

Hairport Frisør AS eier hjemmesiden www.hairport.no, og vi ønsker at du skal føle deg trygg når du bruker hjemmesiden vår, nettverket i våre salonger og bestillingsverktøyet Fixit.no. Denne erklæringen handler om hvordan Hairport Frisør sikrer ditt personvern og hvordan vi samler inn og bruker opplysninger i samsvar med norsk lov.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål rundt disse retningslinjene kan den stiles til vår daglige leder Julie Rismoen; julie@hairport.no / tlf 67911960, eller sende en henvendelse til vårt hovedkontor; Hairport Frisør AS, Solheimveien 56, 1473 Lørenskog.

Behandlingsansvarlig
Daglig leder Julie Rismoen er behandlingsansvarlig ved behandlingen av personopplysninger i vårt konsern.

Formålet med å registrere personopplysninger

  • Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra våre kunder for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.
  • Registrering av dine personopplysninger er nødvendig for å kunne oppfylle kravene knyttet til Bokføringsloven https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2004-11-19-73

Hvilke personopplysninger blir registrert
Personopplysningene du frivillig oppgir og som for eksempel inneholder kontaktinformasjon, fødselsdato og kjønn.

Hvem behandler dine personopplysninger
Flere av våre samarbeidspartnere utenfor Hairport Frisør bidrar i å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Hairport Frisør AS og i henhold til databehandleravtaler.

Odin Systemer AS / Fixit.no – timebestillingsystem, kunderegister- og kassesystemleverandør

Vilkår for bruk; https://fixit.no/ 

Personvernerklæring; https://fixit.no/ 

On4U – hosting av e-post og domene hairport.no

Com2gether AS – drift av underliggende datasystemer

Vi deler aldri dine data med andre, med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter. Vi har forståelse for betydningen av våre kunders personvern og behandler følgelig all registrert informasjon om våre kunder på en ansvarlig måte.

Hvor blir dine personopplysninger lagret 
Opplysningene vi samler inn om deg lagres iht GDPR – Forordning om beskyttelse av individer ved behandling av personopplysninger og om fri flyt av slike opplysninger (personvernforordningen) innenfor EØS.

Hvordan bruker Hairport Frisør dine personopplysninger
Vi kan bruke personopplysningene dine til følgende formål:

  • For å opprette og håndtere ditt personlige kundekort. Vi kan da finne informasjon om dine hårbehandlinger, behandlingsprodukter mm.
  • Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger
Opplysningene dine kan deles innen Hairport Frisør sine selskap. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor Hairport Frisør.

Håndtering av personopplysninger
Alle opplysningene blir behandlet i henhold til gjeldende norsk lovverk, lover og retningslinjer gitt av Datatilsynet. Hairport Frisør sletter personopplysninger når grunnlaget for behandlingen av disse ikke lenger er til stede, og i henhold til krav som følger av det til enhver tid gjeldende lovverk og regelverk i Norge.

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld.

Bruk av webanalyse og cookies mm

Sosiale medier:
Vi kan spore trafikk fra www.hairport.no  til Hairport Frisør sine sosiale medier-sider; Facebook, Twitter og Instagram. 

På noen av våre nettsider vil du se at vi benytter YouTube for å vise videoer. YouTube lagrer cookies, som f.eks. personlige innstillinger og informasjon om båndbredde. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

Hairport Frisør sine retningslinjer for personvern, cookies og markedsføring gjelder for innsamling og bruk av personopplysninger på: Hairport Frisør AS sin hjemmeside; www.hairport.no, og våre salongers og hovedkontors Wifi-nettverk. 

Når du besøker våre nettsider plasserer vi en eller flere cookies (informasjonskapsler) på din datamaskin eller på mobiltelefonen. En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon eller til å gi informasjon til tredjeparter.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg som person personlig. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Cookies som brukes på denne nettsiden:

_ga: Har en utløpsdato på to år og brukes til å skille brukere i Google Analytics.
_gat: Har en utløpsdato på et minutt og brukes til å begrense antall forespørsler til Google Analytics.
_gid: Har en utløpsdato på 24 timer og brukes til å skille brukere i Google Analytics.

Top