Blogg

Stylingtips til vårens festligheter

04/27/2021

17. mai nærmer seg med stormskritt, og i den anledning ønsker vi å gi dere noen stylingtips til frisyren! I år blir det ikke den tradisjonelle 17.mai-feiringen vi er vant med, men vi ønsker likevel å pynte oss til feiringen. Det er mange frisyrer å velge mellom til anledningen, og man vil finne den perfekte frisyren som står i stil med antrekket. Her kommer derfor noen tips til frisyrer du kan bruke som inspirasjon til den store fest-dagen.

Fletter

Fletter er en klassisk og tradisjonell 17. mai-styling. Frisyren holder seg på plass gjennom hele dagen og holder håret bort fra ansiktet. Det er mange varianter man kan gå for, så her gjelder det å være kreativ.

Løst hår med en vri

Liker du å gå med løst hår til vanlig? Da vil løst hår med en vri være perfekt for deg. Krøll håret og tilsett hårpynt eller noe annet passende tilbehør til håret for å gi frisyren det lille ekstra.

Blomster

Blomster er alltid en stor del av 17. mai-feiringen og det har blitt mer og mer vanlig å tilsette blomster som en del av frisyren. Tilsett noen friske blomster, og du får umiddelbart en trendy og fresh frisyre.

Hairport hjelper deg gjerne med styling-tips til vårens festligheter! Du finner også masse flott hårpynt og tilbehør i våre salonger. #nærmedeg #tryggsalong

Inspirasjon til brudehåret

03/25/2021

Nå er det snart bryllupssesong og vi er klare for å feire kjærligheten! Som en av de viktigste dagene i livet, skal bruden blomstre på sitt aller vakreste. Bruden er midtpunktet i bryllupet, og man vil se ut som den aller beste versjonen av seg selv. Etter kjolen er i boks, er fokuset på hvordan resten av utseende skal se ut – og da spesielt viktig er hårfrisyren. Brudefrisyren er som prikken over i’en, og for mange er det viktig at den er perfekt for anledningen!

Hårtrender endres hele tiden, men brudefrisyrene har en tendens til å forbli de samme. Grunnen er så enkel som at de lekre håroppsatsene og frisyrene er klassiske og går perfekt til den store dagen. Det man derimot må huske på er at håret også skal passe sammen med både kjolen og sløret. Vær tidlig ute med å finne frisyren du ønsker deg til den store dagen, tilfelle du ønsker å gjøre noen endringer på håret. 

Vi har alle forskjellige hårtyper og ansiktsformer som legger føringer for hvilken frisyre som kler oss best. Derfor ønsker vi å dele noen forskjellige frisyrer som du kan ta inspirasjon fra til din store dag!

Oppsatt hår

Håroppsatser er lekre og romantiske, og sørger for at håret holder seg på plass gjennom hele dagen. Slike oppsetninger er perfekt dersom du ønsker å holde håret borte fra ansiktet, og vil fremheve smykkene du bærer. Oppsatt hår vil også være fint hvis du har en kjole med lekre detaljer på ryggen.

Fletter

En flettefrisyre er romantisk og man kan gå for mange forskjellige varianter. Man kan enkelt forvandle en flette til den vakreste brudefrisyren ved å tilføre en blomsterlenke eller hårpynt. Hvis du ønsker mer volum og spill i frisyren, kan dette oppnås ved å ha litt løst hår i front for å ramme inn ansiktet.

Løst hår

Ha gjerne håret løst hvis du alltid går med løst hår til vanlig. Du vil se ut som deg selv på den store dagen, og du vil føle deg vel i en frisyre du er vant med fra før. Tilfør det lille ekstra til håret med flott hårpynt for en romantisk frisyre. Løst hår er også elegant og klassisk, og skaper masse liv i håret.

Vi i Hairport fikser gjerne håret ditt til den store dagen, så ta gjerne kontakt med en av våre 19 salonger! #nærmedeg #tryggsalong

Hårtrender 2021

02/22/2021

Hvordan ønsker du at håret ditt skal se ut i 2021? Vi er allerede i gang med 2021 og hårtrendene for det nye året har begynt å etablere seg. Dette året byr på mange forskjellige hårtrender og motebildet vil bestå av både nye, men også eldre og klassiske stiler som vi alle har sett før. La deg inspirere!

Kvinner

Kobberrødt
Hvis du ønsker deg en ekstra oppsiktsvekkende og moderne frisyre dette året, så er kobberrødt midt i blinken. Blandingen av rød og bronse har blitt en populær kombinasjon, og gir et fantastisk og friskt uttrykk. Om du finner den riktige nyansen av kobberrødt som passer dine farger, vil du oppleve mer liv og glans i lokkene.

Effortless Bob
Den klassiske bob-hårklippen har blitt modernisert til en frisyre du kan rocke gjennom hele dette året. Frisyren krever lite vedlikehold, til tross for alle variantene du kan gå for. Enten lang eller kort, vil en bob alltid være flatterende ved bruk av riktig produkter og styling. 

Curtain Bangs
Pannelugg kommer i mange forskjellige varianter, så her handler det om å finne den stilen du liker best. Curtain bangs har blitt et trendy valg, ettersom den rammer inn ansiktet og gir en oppløftende effekt. Med litt enkel vedlikehold vil du alltid ha frisyren klar til enhver anledning. Stilen gir håret en lett og luftig look.

Pixiecut
Pixiecut er en klassiker som stadig kommer tilbake i motebildet. Stilen er praktisk, fin og enkel å vedlikeholde, som gjør den til den perfekte frisyren i en hektisk hverdag. Klippen passer til alle hårtyper, da den gir dimensjon og øker volum blant dine korte lokker.

Menn

Naturlig tekstur
Ingenting er enklere enn å benytte seg av det man allerede har tilgjengelig. I løpet av den siste tiden har vi lært oss å omfavne vårt naturlige hår – både fargen og tekstur. Vi utforsker mulighetene til å bruke det vi allerede har og leker med håret for å skape en effortless look. 

Androgyn Stil
Dagene da stiler ble definert som mannlig eller kvinnelig er borte. Ettersom linjer viskes gradvis ut, har det oppstått en kjønnsnøytral stil som både trekker inn et maskulint og feminint uttrykk. Vi har allerede sett mange kjendiser på den røde løper som har rocket denne dramatiske looken. Androgyne hårklipper er kreative, edgy og frigjørende på samme tid. 

Slicked Back
Slicked back-hårklippen har vært populær i flere år, men vil være enda mer ettertraktet fremover. Klippen oppstod allerede for flere tiår siden, og er kjent som en typisk retro stil den dag i dag. Stilen er tidløs og gir et veldig maskulint utseende. 

Skin Fade
Skin fade er en trendy hårklipp som er spesielt unik fordi den skiller seg ut. Kontrasten av barberte sider og toppen fullt av hår er både trendy og moderne. Klippen er rask å style, og lett å vedlikeholde. I tillegg er den fresh og gir et rent uttrykk. 

Ta kontakt og bestill time i en av våre 19 salonger dersom du ønsker en forandring eller oppfriskning i frisyren for det nye året. #nærmedeg #tryggsalong

Kampanjebilder 2021

01/26/2021

PERFEKSJON – ENGASJEMENT – KUNNSKAP

For en tid tilbake hadde vi shoot for å ta kampanjebilder for 2021. Her hadde vi med oss et fantastisk team, og sammen skapte vi magi! Derfor ønsker vi å la dere være med på reisen bak de flotte bildene og ta del i “behind the scenes” for årets kampanjebilder. Vi er stolte av å presentere våre kampanjebilder for det nye året!

Iris Jamne er faglig leder hos Hairport Frisør og har stått for hårstylingen på denne shooten. Hun forteller at inspirasjonen bak bildene er en blanding av kontrast og harmoni. «Motebildet for 2021 består av mange ulike trender – både nye og klassiske. Fokuset har fått et nytt skifte og vi står friere enn noen gang til å uttrykke oss slik vi selv ønsker. Likevel ønsker vi å dra frem to ulike stiler fra motebildet gjennom denne shooten; tekstur og androgyn stil», forteller hun.

Iris mener at det er fantastisk å se folk omfavne sine naturlige krøller med deilig, heftig tekstur og masse volum. «Curl-envy er dermed noe vi som ikke har krøller må leve med, men heldigvis kan vi jukse ved å ta en strukturomforming eller ved hjelp av stylingverktøy. Uansett er det fantastisk at fokuset er på mye aktivitet gjennom hele frisyren og at vi får se så mye forskjellig tekstur i motebildet», legger hun til.

Videre forklarer Iris at androgyn stil er nærmest blitt en selvfølge, og vi elsker at gutta utnytter muligheten til å pynte seg. «Vi ser en blanding av viltre krøller og glatt hår, både langt og kort, og det er virkelig inspirerende å se at det er rom for å uttrykke seg», sier hun. 

Forskjellene mellom menn og kvinner blir stadig mindre, og motebildet i dag tilsier at man kan være slik man ønsker, både pyntet og naturlig. Dette ønsket Iris og produksjonen å tydeliggjøre gjennom bildene, ved å presentere to helt motsatte stiler som likevel uttrykker en perfekt balanse.

Behind the scenes

Tusen takk til det fantastiske teamet bak produksjonen: 

Hår: Iris Jamne
Makeup: Hanne Christophersen Solli
Styling: Michal Olestad/Pudder Agency
Kreativ leder: Tina Bøhn Rismoen
Byrå/produsent: Creative Mill
Foto: Ole Martin Halvorsen/Pudder Agency
Modeller: Mirakela og Daniel fra Idollooks
Fotoassistent: Mario De La Ossa
Hårassistent: Tiraya Paulsen

Michael Olestad som stod for styling er en norsk designer som har vunnet flere priser innenfor sitt yrke. Han har studert fashion ved Middlesex University, og er kjent for sin bruk av materialer og farger.

Vi ønsket selvfølgelig å gjøre shooten så koronavennlig som mulig. Derfor brukte teamet bak produksjonen munnbind gjennom hele shooten, og kreativ leder Tina Bøhn Rismoen lagde koronavennlig mat i egne poser.