Blogg

Halloween-styling

10/25/2021

Det er straks tid for Halloween, og vi storgleder oss til den tiden av året vi kan slippe håret løst og være ekstra kreative! Det er ikke til å legge skjul på at mange tyr til kreative looker når det er snakk om Halloween, og mange liker å utforske litt ekstra når det gjelder både sminke og hår. Dermed ønsker vi å presentere noen forskjellige hårstiler som du kan ta inspirasjon fra.

Ved å tilsette passende hårpynt får du automatisk en fresh Halloween-frisyre! Du kan style håret som vanlig, men likevel oppnå en kul look til anledningen med minimal styling.

Når det kommer til stylingen av håret så gjelder det å være kreativ! Du kan tilsette Halloween-dekorasjoner som du får kjøpt, eller enkelt lage dine egne.

Et oppsett som dette er perfekt for å fremheve kostymet ditt, samt sørge for at frisyren holder hele kvelden!

Med matchende hår og sminke trenger du ikke nødvendigvis et avansert kostyme for å få en gjennomført look til kvelden! Du kan enten farge håret ditt i en sprek farge, eller kjøpe en hårspray med farge hvis du bare ønsker det lille ekstra for anledningen.

Vi håper du får en fantastisk Halloween-feiring! Besøk gjerne en av våre salonger hvis du ønsker hjelp eller tips til frisyren. #nærmedeg

Høstens hårtrender

09/22/2021

Høsten har endelig kommet og det er på tide å ta farvel med sommerhåret. Mange opplever at de har fått slitt hår etter mye sol, bading og tørr luft, og da trenger håret litt ekstra pleie. Ønsker du i tillegg en ny hårstil denne høsten, vil vi anbefale deg å hente inspirasjon fra disse flotte frisyrene, som vil være noen av de hotteste trendene denne sesongen!

Caramel

Denne høsten vil det gå mye i mørkere, nøytrale og varme toner. Caramel er nøkkelordet for tiden vi går inn i, og er noe du vil se overalt. Det er absolutt veien å gå hvis du ønsker en oppfriskning i fargen nå som vi nærmer oss en mer lun årstid.

Wolf-cut

Wolf-cut er en deilig teksturert frisyre som lar deg beholde lengden din, men gir deg mange stylingmuligheter. Hårstilen består av voluminøse og oppklippede lag, og er ofte kombinert med trendy curtain bangs. Det er en perfekt frisyre for deg som ønsker minimalt med styling, ettersom klippen i seg selv gjør mye av jobben for deg!

Sassy bob

Mange vil føle et behov for forandring nå som vi er på veien mot slutten av pandemien, og det vil falle mange lokker fremover. Noen ønsker masse tekstur klippet inn i sitt lange hår, mens noen velger en sassy bob. Denne klippen gir en effortless look og er enkel å style.

Kort

Når vi først er inne på å la lokkene falle, er det mange som er klare for å gå helt kort. Mange ønsker å klippe bort alt håret som har blitt slitt gjennom den siste tiden. Å ha kort hår gir en fresh og deilig følelse, samtidig som at det skaper en illusjon av tykkere hår. Tekstur, myke og feminine linjer er det vi lengter etter!

Ta kontakt med din nærmeste Hairport Frisør-salong hvis du ønsker å teste én av disse høsttrendene! #nærmedeg #tryggsalong

Sommerstiler

07/06/2021

Sommeren er endelig her og det er tid for sol, moro og avslapning. I tillegg består sommeren av mange herlige festligheter som sommerkvelder, båtturer, BBQ’s, bryllup – alle perfekte anledninger til en sommerlig frisyre. Det er de enkle grepene som gir deg en flott sommerlook, og du trenger ikke gå gjennom den største behandlingen for å se fresh ut i sommer. Ta inspirasjon fra disse vakre sommerstilene, og style håret med trendy tilbehør!

Blomster

Finnes det noe mer sommerlig enn blomster? Vakre blomster skaper liv og gir glede! Tilsett dermed noen blomster til frisyren hvis du ønsker å gløde litt ekstra i sommer.

Hårpynt

Det er ikke alltid man ønsker å bruke like mye tid på frisyren på sommeren, og da er hårpynt den perfekte redningen! Tilsett noen flotte spenner for en kjapp, men flott og pyntet hårstil.

Kreative fletter

Fletter er den perfekte frisyren på en varm sommerdag. Få håret vekk fra ansiktet med en kreativ flette, samtidig som at man får en leken og sommerlig look!

Hårklype

Leter du etter den perfekte frisyren «on the go»? Hårklyper kan du slenge med deg i veska eller ha i hånda mens du løper ut døra til sommerplanene dine! Perfekte tilbehøret hvis du ønsker å sette opp håret eller få det litt vekk fra ansiktet utover dagen.

Besøk din nærmeste Hairport Frisør for flere tips til sommerhåret! #nærmedeg #tryggsalong

Gjør håret klart for sommeren

06/18/2021

Dagene blir lysere og lengre, våren er over og sommeren har endelig kommet! Sommerdagene handler om sol, varme og lykke – men for håret kan dette være en påkjenning. Derfor må du huske å ta godt vare på håret da mye luftfuktighet, varme og tørr vind kan gjøre håret ditt krusete og dehydrert. I tillegg er det lurt å gi det litt ekstra pleie etter de kalde vintermånedene. Derfor ønsker Iris som er opplæringsansvarlig i Hairport Frisør å gi noen tips!

Sommerfrisyren

Det første Iris anbefaler er å ta en sommerklipp for å få bort eventuell slitasje fra vinteren og gjøre håret klart mot sommeren og høsten. «Det er ikke lurt å vente til høsten for å redde håret, så legg en plan tidlig på sommeren for hvordan man ønsker å pleie og gi næring til håret. Det viktigste er at man klarer å opprettholde fuktbalansen, da det er mye slitasje fra sol og saltvann».

Mange ønsker seg også en frisyre som holder seg til høsten. «Jeg anbefaler å ta en tur til frisøren tidlig på sommeren. Ønsker man en fresh look, kan man ta en soft face framing ved å ta noen lyse striper i luggen og jevnt rundt i håret. Da får man en nydelig sunkissed look som er naturlig og som gir mye liv til håret. Gjør man dette på starten av sommeren så har man kickstartet før solen naturlig tar i håret, og håret vil dermed vokse naturlig ut uten noen kraftig ettervekst», forteller Iris.

Ønsker man ikke en like omfattende behandling, kan man snakke med frisøren om Tidsklemma. «Det er en rask og skreddersydd behandling som er perfekt for de som ønsker å se en liten endring i håret uten å sitte lenge i frisørstolen. Sammen med frisøren blir man enig om man for eksempel skal legge noen lyse eller mørke striper for å løfte håret litt. Du vil oppleve et helt nytt og naturlig resultat, uten at så mye skal til. Dette kan gjøres på både naturlig og farget hår, og det er en perfekt liten quick fix om man ønsker seg en naturlig endring i frisyren», sier hun.

Beskytt håret

Noe av det viktigste man kan gjøre, er å pleie håret gjennom hele sommeren ved å bruke gode produkter som tar vare på håret. «Man må beskytte både hår og hodebunn som er utsatt for mye sol, saltvann og klor. Bruk gjerne solbeskyttende sprayer, og skyll ut saltvann og klor fra håret hvis man har mulighet. Noe av det verste du kan gjøre er å sette håret i en dott fullt av saltvann, for håret er veldig sårbart når det er vått. Har man ekstra porøst hår, så anbefaler jeg å bruke leave in-produkter i håret før man går ut i sol og bading. Hvis du ønsker å gi håret litt ekstra pleie, kan man påføre leave in-produkter, flette håret og sette det opp med klype – det skader ikke håret like mye som strikk. Etter hvert kan du la det lufttørke, og da sitter du igjen med flotte beachwaves», forteller Iris.

Hairport Frisør hjelper deg gjerne med å oppnå en sunkissed look for sommeren! Ta kontakt med én av våre 19 salonger om du ønsker gode råd til å ta vare på håret gjennom sommermånedene. #nærmedeg #tryggsalong