Bestill time

TRENDER

Nå som vi har tatt farvel med 2021 og går et nytt år i møte finnes det ikke et bedre tidspunkt for å gi frisyren en god oppfriskning. Vi har nå satt sammen en liste med noen populære trender som vil gi frisyren din et nytt liv.

Kort fresht hår:

En av de mest fremtredende trendene vi ser i salongene nå for tiden er kortere hår! Om man ønsker en skikkelig forandring i frisyren kan kanskje det å klippe av seg de lange lokkene være akkurat for deg. En fresh klipp og frisyre nå som vi går mot våren er så lekkert! 

Gjerne rådfør deg med en av våre frisører dersom du aldri har klippet deg kort før for å være helt sikker på at det er det du ønsker, da det kan være en drastisk forandring.

Hår av Martine Holen, Kongssenteret

Lugg: 

Vi ser oftere forespørsel etter klipping av lugg. En lugg kan virkelig bidra til å ramme inn ansiktet og det gir frisyren en ekstra piff.

Lysne opp litt i fronten:

Enten du ønsker å ramme inn ansiktet mer eller bare få en oppfriskning i fronten vil nok denne behandlingen passe deg utmerket. Her kan man gå begge veier om man ønsker en svak eller en mer markant lysning. En svakere lysning vil gi en litt mykere fade i fargespillet, mens en mer markant lysning i front vil skille seg mer ut.

Hår av Juni, Kløfta

Freshe opp fargen:

Med vinterens miljøpåvirkninger kan fargen falme og miste gløden sin. Start det nye året med en oppfriskning i fargen, enten det er en oppfriskning av nåværende farge eller om du vil gå inn i det nye året med noe nytt! Hvis du ønsker en litt mer naturlig og nøytral forandring kan behandlingen balayage passe for deg, men vi ser også at chunky highlights kommer mer og mer tilbake. Ønsker du litt kraftigere dimensjoner i fargespillet kan en mer bold farge være veien å gå.

Hår av Eline, St.Hanshaugen

For herrene:

Det som ofte går igjen hos herrene er et ønske om tekstur, volum og lengde. Håret skal se mer livlig ut og være i bevegelse. Striper i lugg begynner også å bli mer fremtredende for å få litt mer fargespill. Vi ser også at hockey sveisen har begynt å gjøre et comeback.

Hår av Toofan, Metro

Top