Bestill time

Stylingtips til 17.mai og konfirmasjon

Mai er en måned som består av mange flotte begivenheter som konfirmasjon, dåp, bryllup og ikke minst vår kjære nasjonaldag 17.mai. I den anledning tenkte vi å dele noen lekre stylingtips med hovedfokus tilhørende 17.mai og konfirmasjon. Flere av disse frisyrene er klassiskere og passer godt til andre begivenheter også. 

Flette med bånd:

Ønsker du et mykt og sjarmerende uttrykk på frisyren kan fletter være stylingen for deg. I kombinasjon med 17.mai kan man flette inn et bånd med det norske flagg, og resultatet er en pen og gjennomført styling. 

Hår av Silje, Eidsvoll
Hår av Iris, Lørenskog

Flette med sløyfe:

Dersom du ønsker en søt, men en mer unik tvist på frisyren kan denne stylingen være aktuell. Frisyrens utforming ligner en sløyfe og gir et veldig pent resultat. Denne stylingen passer perfekt for barn og kan brukes på både 17.mai og andre begivenheter som for eksempel som gjest i en konfirmasjon.

Hår av Ann Cecilie, Sørumsand

Sideflette:

Fletter er en gjenganger her, men hva passer vel bedre til våren?

En pen sideflette er en klassiker og slår sjeldent feil. Passer utmerket til de fleste anledninger og er den perfekte frisyren til konfirmanten!

Krøller:

Til slutt har vi krøller! Frisering med krøller passer godt til alle begivenheter og gir et pent helhetsuttrykk. Denne frisyren er samtidig enkel å tilordne med en god krølltang og litt hårspray.

Vi i Hairport håper du ble inspirert til din neste styling for vårens begivenheter, og ønsker alle sammen en riktig god 17.mai feiring!

Top