Bestill time

Sommerhåret

Nå som sommeren er i full gang og solen har gjort sin fremtreden har vi nå satt sammen en liste over våre beste tips for å ta vare på håret i sommersolen – For vi er veldig flinke til å ta vare på huden vår, mens håret kan vi fort glemme bort. 

En av de største utfordringene håret møter med solen er tørt og livløst hår, men det kan motvirkes med gode produkter. Her er en skikkelig god hårkur og UV-beskyttelse viktig. Motvirk tørrhet og bekjemp pistrete spisser ved jevnlig bruk av hårkur. Vi anbefaler kur/maske ved hver 6 vask for normalt hår, men man kan i en oppstartsperiode bruke det én gang i uken dersom håret har stort behov for pleie.

Et annet produkt som anbefales til strandvesken er UV-beskyttelse til håret. Som med solkrem til huden trenger håret også rikelig med beskyttelse mot sommerens sterke UV-stråler. Farget hår er spesielt utsatt for solskader, vi anbefaler derfor å investere i en skikkelig god UV-spray som kan beskytte mot nettopp dette. Et annet tips kan være en lekker solhatt, det vil gi håret litt pause fra solen.

Ta gjerne også med en sol-shampo slik at du får skylt ut klor og saltvann så raskt du kan etter bading. Husk at håret er mye svakere når det er vått, prøv derfor å unngå å sette det opp i en knute. Flett det gjerne først, også kan du surre opp fletten istedenfor.

@madeleinehellerod

@madeleinehellerod

Det er derimot ikke alltid man har rom for å ta hele dusjhyllen med seg i strandvesken eller på ferie, og her kommer de praktiske reisestørrelsene inn. Det å kaste meg seg et par miniflasker av favoritt kuren eller UV-beskyttelsen i vesken blir så mye enklere i farten. Ta derfor gjerne turen innom en av våre salonger og sjekk ut utvalget vi har av gode produkter i praktiske reisestørrelser. 

Med det vil alle vi i Hairport ønske deg en riktig god sommer, og husk å ta vare på håret som med huden!

Top