Bestill time

Sommerfest med Vixen

Det er SÅ gøy å være Hairporter om dagen! 
Nå har vi stylet på Vixen summer party, og så vanvittig gøy det var!
Nervene melder seg alltid morgenen før ett stort event, men så husker jeg at jeg jobber med noen av bransjens proffeste folk, og da roer alt seg igjen. Vi hadde en lounge i forkant av festen, hvor frisørene i teamet vårt utførte sin magi.

Den ene flotte frisyren etter den andre sendt ut til fest, og gleden av mange fornøyde kunder fikk satt seg godt i sjelen denne gangen også. Ute i den fantastiske hagen hadde vi en liten utendørs minisalong hvor vi bare koste oss med alle som var innom.
Vi nøt kvelden i nydelige omgivelser, fikk spennende nye bekjentskaper og delte herlige latterkramper.

Takk til Vixen som valgte å ta med oss. Og tusen millioner takk til Creative Mill for at dere alltid stiller opp og leverer til terningkast 7 gang på gang. FOR en gjeng dere er!
Og Hairport sitt Kreative team, TUUUSEN takk for at jeg får dele jobb-livet mitt med dere! Jeg er så stolt av å ha hver enkelt av dere på laget, og så glad i dere alle sammen! Føler meg utrolig heldig som får oppleve så mye gøy i jobben min!

Med stor klem fra Tina Rismoen

Foto: Christian Zervos, Hanne Erøy. 
Vixen Magazine

Top