Bestill time

Slik pleier du håret etter sommeren.

Sommeren har bydd på deilig sol, varme, saltvann og vind. Disse er alle med på å skade håret vårt.
Den lave PH-verdien i vannet er med på å dehydrere og tørke ut håret.
Nå som høsten er her ønsker man å bli kvitt de tørre lokkene og få tilbake fukten og glansen i håret.
Her kommer 4 gode tips til hvordan du kan få hårrutinene på plass igjen til høsten.

@linasyvertsen.hair

1. Klipp bort slitte spisser

Har du problemer med at du føler at håret ditt slutter å vokse? Da er det på tide å ta en stuss. Om du har hvite prikker på tuppen av hårstråene eller om du ser at spissene splitter seg, ja da skal du ta deg en tur til oss. For å slippe å klippe så mye av spissene av gangen anbefaler vi at du går til frisøren din regelmessig. Hver 7-8 uke om du har langt hår og hver 4-6 uke om du har kort hår.

2. Få tilbake fuktbalansen i håret

Brusete og tørt hår trenger fuktgivenede pleie. Bruk av riktige produkter gjør at håret får tilbake fukt og gir et glansfullt resultat. Bruk en hårkur intensivt de første ukene, så kun én gang i uken for å få tilbake fuktbalansen i håret.

Slik bruker du en hårkur:

Påfør hårkuren i et håndkletørt hår etter å ha sjamponert igjennom håret. Da har skjellaget på håret åpnet seg, og dermed kan hårkuren trekke godt inn og jobbe med håret innenfra. Enkelte hårkurer kan også lukke igjen skjellaget når den skylles ut, men som en god huskeregel er det lurt å bruke balsam etter man har vasket ut hårkuren, for å lukke skjellaget igjen.

Linn Tongsuphan

3. Ta en pause fra varmeverktøy

Det er ingen hemmelighet at varmeverktøy sliter på håret, og dersom du allerede har skadet hår kan varmeverktøy bare gjøre vondt verre. Mens du jobber med å få tilbake fuktigheten i håret ditt kan det være lurt å legge vekk varmeverktøyene i en liten periode.

4. Vent med hårfarge

Mange ønsker å freshe opp fargen med en gang ferien er over. Men la håret få hvile litt først. Her anbefaler vi en glossing i stedet. Glossing fresher opp fargen din med å korrigere tonen på håret og gjør det blankt ved at den lukker skjellaget.

Bestill time hos din nærmeste Hairport Frisør i dag, og kom høsten i møte med friskt og næringsrikt hår.

Top