Bestill time

Slik får du liv i sommerslitt hår

Solfylte dager, saltvann, klor og varme. Gjennom en lang og fin sommerferie er det flere ting som kan skade håret ditt. Slitasje på håret i løpet av sommeren er nesten uungåelig, og nå som høsten er rett rundt hjørnet trenger håret ditt ekstra med kjærlighet for å få den friske gløden tilbake.

Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre for å gjenvinne styrken i håret, og gjøre det mykt og glansfullt. Les deg gjennom innlegget for gode tips og triks for behandling av sommerslitt hår.

Bruk fuktighetsgivende produkter

Et av de vanligste problemene etter en lang sommer er tørt hår, og derfor er det viktig å gi håret rikelig med fuktighet. Gå for en fuktighetsgivende shampoo og balsam, og bruk hårmaske oftere enn du vanligvis gjør.

Normalt er det anbefalt å bruke hårmaske én gang i uken, men i perioden etter sommeren er det lurt å påføre maske to ganger i uken for å få tilbake fuktbalansen i håret ditt.

To masker vi kan anbefale er Kérastases Magistral maske og L´Oréals Absolut Repair maske. Begge maskene gjenoppbygger, reparerer og gir intens, umiddelbar næring til håret. Hårkurene er utviklet for å dypt behandle svært tørt hår. Håret etterlates mykere, glattere og sunnere fra rot til spiss. Begge produktene finner du hos oss, og ut denne måneden får du produktene til en rimeligere pris.

Ta en pause fra varmeredskaper

Det er ingen hemmelighet at varmeverktøy sliter på håret, og dersom du allerede har skadet hår kan varmeverktøy bare gjøre vondt verre. Mens du jobber med å få tilbake fuktigheten i håret ditt kan det være lurt å legge vekk varmeverktøyene i en liten periode.

Bruk UV-beskyttelse

Selv om sommerferien er over vil solen være like sterk i en god stund fremover. Håret ditt trenger beskyttelse fra solen akkurat slik som huden din. Derfor burde du bruke produkter som forhindrer solskade.

Solar Sublime fra L´Oréal er en super produktserie som gir håret ditt den pleien det trenger på solrike dager.

Solar Sublime fra L´Oréal beskytter håret ditt på solfylte dager.

Klipp bort slitte tupper

Å ta en tur til frisøren er kanskje den beste kuren mot slitt hår. Har de fleste hårtuppene delt seg er det ingenting som fungerer bedre enn å klippe det bort. Du burde derimot vente med å farge eller stripe håret ditt hos frisør til du har fått styrket det – slitt hår bør få hvile for å komme sterkere tilbake.

Bestill time hos din nærmeste Hairport Frisør i dag, og kom høsten i møte med friskt og næringsrikt hår.

Top