Bestill time

Rikke Normann

Artist, låtskriver og frilans sanger, Rikke Normann er en av de utvalgte som får støtte fra Hairportfondet 2020. Søknaden til Rikke varmer med hennes sterke ønske om å glede andre med musikken. Hun har lang erfaring i bransjen fra å ha opptrådt som musiker, sanger og korist for en rekke norske tv-show og artister. Vi føler oss privilegerte over å kunne støtte en så fin sak av en dyktig artist.

Rikkes umiddelbare reaksjon da hun ble kjent med at ønsket hennes innfris var «Yess! Nå har jeg muligheten til å gjennomføre noe veldig fint.». Artisten vil gi ekstra oppmerksomhet til de som trenger det mest, i en tid hvor mange føler seg ensomme. Hun fortsetter med å påpeke viktigheten av å ta vare på de sårbare i samfunnet vårt.

«Jeg ønsker å gi ekstra oppmerksomhet til de som føler seg annerledes og de som kjenner seg ensom. Det har blitt min hjertesak!»

Rikke Normann

Rikke Normann får støtte til å gjennomføre konserter for å glede eldre på sykehjem og seniorsenter. Hun drømmer også om å dele musikkglede med barn og eldre på sykehus. Dette på lik linje med sykehusklovnene som hun beundrer stort, for den viktige jobben de gjør.

Vi gleder oss til å følge Rikke Normann videre og har troen på at hun vil utrette en forskjell av stor betydning for de som trenger det.

Top