Bestill time

Inspirasjon til brudehåret

Nå er det snart bryllupssesong og vi er klare for å feire kjærligheten! Som en av de viktigste dagene i livet, skal bruden blomstre på sitt aller vakreste. Bruden er midtpunktet i bryllupet, og man vil se ut som den aller beste versjonen av seg selv. Etter kjolen er i boks, er fokuset på hvordan resten av utseende skal se ut – og da spesielt viktig er hårfrisyren. Brudefrisyren er som prikken over i’en, og for mange er det viktig at den er perfekt for anledningen!

Hårtrender endres hele tiden, men brudefrisyrene har en tendens til å forbli de samme. Grunnen er så enkel som at de lekre håroppsatsene og frisyrene er klassiske og går perfekt til den store dagen. Det man derimot må huske på er at håret også skal passe sammen med både kjolen og sløret. Vær tidlig ute med å finne frisyren du ønsker deg til den store dagen, tilfelle du ønsker å gjøre noen endringer på håret. 

Vi har alle forskjellige hårtyper og ansiktsformer som legger føringer for hvilken frisyre som kler oss best. Derfor ønsker vi å dele noen forskjellige frisyrer som du kan ta inspirasjon fra til din store dag!

Oppsatt hår

Håroppsatser er lekre og romantiske, og sørger for at håret holder seg på plass gjennom hele dagen. Slike oppsetninger er perfekt dersom du ønsker å holde håret borte fra ansiktet, og vil fremheve smykkene du bærer. Oppsatt hår vil også være fint hvis du har en kjole med lekre detaljer på ryggen.

Fletter

En flettefrisyre er romantisk og man kan gå for mange forskjellige varianter. Man kan enkelt forvandle en flette til den vakreste brudefrisyren ved å tilføre en blomsterlenke eller hårpynt. Hvis du ønsker mer volum og spill i frisyren, kan dette oppnås ved å ha litt løst hår i front for å ramme inn ansiktet.

Løst hår

Ha gjerne håret løst hvis du alltid går med løst hår til vanlig. Du vil se ut som deg selv på den store dagen, og du vil føle deg vel i en frisyre du er vant med fra før. Tilfør det lille ekstra til håret med flott hårpynt for en romantisk frisyre. Løst hår er også elegant og klassisk, og skaper masse liv i håret.

Vi i Hairport fikser gjerne håret ditt til den store dagen, så ta gjerne kontakt med en av våre 19 salonger! #nærmedeg #tryggsalong

Top