Bestill time

Høstens hårtrender

Høsten har endelig kommet og det er på tide å ta farvel med sommerhåret. Mange opplever at de har fått slitt hår etter mye sol, bading og tørr luft, og da trenger håret litt ekstra pleie. Ønsker du i tillegg en ny hårstil denne høsten, vil vi anbefale deg å hente inspirasjon fra disse flotte frisyrene, som vil være noen av de hotteste trendene denne sesongen!

Caramel

Denne høsten vil det gå mye i mørkere, nøytrale og varme toner. Caramel er nøkkelordet for tiden vi går inn i, og er noe du vil se overalt. Det er absolutt veien å gå hvis du ønsker en oppfriskning i fargen nå som vi nærmer oss en mer lun årstid.

Wolf-cut

Wolf-cut er en deilig teksturert frisyre som lar deg beholde lengden din, men gir deg mange stylingmuligheter. Hårstilen består av voluminøse og oppklippede lag, og er ofte kombinert med trendy curtain bangs. Det er en perfekt frisyre for deg som ønsker minimalt med styling, ettersom klippen i seg selv gjør mye av jobben for deg!

Sassy bob

Mange vil føle et behov for forandring nå som vi er på veien mot slutten av pandemien, og det vil falle mange lokker fremover. Noen ønsker masse tekstur klippet inn i sitt lange hår, mens noen velger en sassy bob. Denne klippen gir en effortless look og er enkel å style.

Kort

Når vi først er inne på å la lokkene falle, er det mange som er klare for å gå helt kort. Mange ønsker å klippe bort alt håret som har blitt slitt gjennom den siste tiden. Å ha kort hår gir en fresh og deilig følelse, samtidig som at det skaper en illusjon av tykkere hår. Tekstur, myke og feminine linjer er det vi lengter etter!

Ta kontakt med din nærmeste Hairport Frisør-salong hvis du ønsker å teste én av disse høsttrendene! #nærmedeg #tryggsalong

Top