Bestill time

Høstens trender 

Ny sesong er her og vi er klare for nye trender. Noen trender oppstår og noen trender ser man kommer igjen og igjen. Dette er høstens trender som vi har troen på nå!

Bilder fra Pinterest og Hairport

Butterfly

«Butterfly»-klippen, eller Matilda-klippen som noen kaller den, er den mest fremtredende trenden akkurat nå. Det er en oppklipt mellomlang til lang frisyre. 

Denne frisyren har inspirasjon fra den klassiske 80-talls klippen hvor det er korte lengder i front og lengre lengder bak. 

Dette er en frisyre for deg som liker volum. Med en av våre føn børster kan du skape volum med langvarig hold. 

@pinterest
@pinterest
@myhairyheart

The Bixie

The Bixie er en annen trend som fortsetter utover denne høsten. Dette er en kombinasjon av en klassisk BOB og en Pixi som er en kortere rufsete frisyre. Bixie gir deg en tydelig bob i ytterlinjen, med en masse tekstur og oppklippede lengder på toppen. Tekstur og bevegelse er hot, og er dette er en frisyre som er lettstelt. 

@pinterest
@pinterest
@pinterest

Lugg

Lugg kommer alltid for fullt på høsten, og det er ikke noe unntak i år. Midtskill med tung lugg, og litt frynsete avslutning i spisser er hot. Denne looken passer perfekt om du for eksempel ønsker å spare på lengdene, men ønsker en forandring. 

 @pinterest
@pinterest

Herre

På herrefronten er det fortsatt lengde og tekstur som gjelder. Om de rocker en aldri så liten hockey-nakke, kjører 90-talls boyband, eller kanskje til og med litt grunge-look, så er de spot on. Det skal uansett beholdes nok lengde på topp til å få laget litt deilig tekstur, og har du krøller, så fremhev de gjerne.

@pinterest
@hairport
@pinterest

Farge

Trendene for hårfarge går gjerne dypere og rikere på høsten, og gjennomgående for alle fargekategorier er at det skal se superblankt og sunt ut. Luxury-brown, Golden Blond  og dyp kobber er fremtredende, og alle skal fortsatt ha dimensjon.

Faceframing blir en stund til, og de tykke stripene i front kan også repeteres over hele hodet, med en tydelig kontrast. 

@pinterest
@hairbyelliesynergy 
@myhairyheart

Naturlig grått hår er virkelig på vei opp, også hos kvinner, og da er det viktig med riktig pleie for å beholde glans og smidighet. Her bør det brukes kur og pigmenterte shampooer for å holde fargen kald og klar.

@pinterest
@pinterest

Bestill time hos din lokale Hairport salong HER

Top