Bestill time

Høst og vinter 2020 – Her er hårtrendene

Sakte men sikkert går vi mot tiden med gule og røde blader, varmere klær, og kaldere vær. Når dagene blir kortere og mørkere er kanskje en ny hårfrisyre akkurat det du trenger for å lyse opp hverdagen.

I Norge har vi de siste årene beveget oss mot et mer variert stilbilde når det kommer til hår, og vi elsker det. Vi har samlet sammen noen av de mest fremtredende hårtrendene for den kommende tiden, både for menn og kvinner, slik at du kan få inspirasjon til neste frisyre. Ta en titt på hårinspirasjonen nedenfor.

Kvinner

Lave hestehaler

Hestehalen er en klassiker, og i høst er det den lave hestehalen som er i fokus. Eksperimenter med form og struktur, og bruk tilbehør for å gjøre stilen enda mer interessant. Gjerne kombiner hestehalen med fletter for en stilig frisyre.

Retro

I dagens trender ser vi at mye av inspirasjonen er hentet fra tidligere tiår. Flere av dagens hårstiler har et retro preg, med kunstneriske krøller og tilbehør som gir en «vintage»-følelse.

Tidligere i år lagde vi to videoer hvor vi viser hvordan du kan style håret med hårbøyle og spenner. Resultatet er to retro og trendy frisyrer. Ta en titt på videoene nedenfor.

Hår av Iris, St. Hanshaugen
Hår av Iris, St. Hanshaugen

Farge-elementer

Dua Lipa og Billie Eillish er blant kjendisene som liker å farge håret og eksperimentere med uttrykket sitt. Enten du ønsker lyse tupper i kombinasjon med mørkere toner, eller bare vil skape enkle fargekontraster i håret, er det riktig tid for å prøve noe nytt.

Panneluggen

Panneluggen gir håret et ekstra aspekt, samtidig som den har en allsidig funksjon. Med litt lengde kan du få et elegant uttrykk, mens de kortere variantene ofte blir sett på som litt mer edgy.

Menn

Permanent

Vi skrev tidligere i år at flere har fått øynene åpne for permanent, og trenden ser ikke ut til å gi seg. It-profiler fra både instagram og TikTok leker med strukturen på håret sitt, og har med det gjort det populært med krøller på gutta, og vi elsker det!

Buzzcut

Da hjemmetilværelsen startet for fullt tidligere i år, og frisørsalongene stengte, måtte man ta klippejobben i egne hender. Som en følge av det har maskinklippen blitt en populær sveis. Kombiner gjerne en buzzcut med skin fade for en røff og edgy frisyre.

På bildet under ser du supermodellen Lucky Blue Smith med det som nå har blitt den klassiske korona-sveisen.

Skin fade

Skin fade er like aktuelt i høst som de foregående årene, og i karantene-tiden tidligere i år har man sett flere prøve seg på å gjenskape den populære skinfade-frisyren hjemme. Det er morsomt å prøve seg frem. Likevel er det nok ingen som kan gi deg en fresh skinfade slik som frisører kan.

Røffe bølger og fall

Det er ikke noen tvil om at det røffe og naturlige er foretrukket hos gutta, for de uanstrengte bølgene er fortsatt en favoritt. Har du naturlig fall og og god tekstur i håret skal du ikke ødelegge hårets naturlige ‘flow’. Det skal få leve sitt eget liv. Likevel er det lov å sikre at sveisen holder med litt produkter.

Har du lyst til å prøve deg på en av sesongens trender? Bestill time hos din nærmeste Hairport Frisør i dag, og la oss sammen finne ut av hvilken frisyre som best fremhever deg og den du er. #nærmedeg

Top