Bestill time

Her er de heldige vinnerne av Hairportfondet 2021

I år som i fjor ønsker vi å bidra til lokalsamfunnet og vi har nå trukket ut fem heldige vinnere som vi føler oss utrolig stolte av å få lov til støtte. Utvelgelsesprosessen var ikke lett da vi har fått tilsendt mange gode søknader. Vi er beæret over at så mange har tatt seg tid til å skrive inn sin deltagelse til Hairportfondet 2021. De fem som vi har valgt å støtte i år er følgende:

Attitunes

Attitunes ble stiftet høsten 2015 og er en 50-tallsinspirert vokalgruppe som holder til i Oslo. Gruppen produserer egne forestillinger, konserter og turnéer. De ønsker nå å gi tilbake til lokalmiljøet og spre glede med sang og godt humør i den kalde vintertiden. Støtten fra Hairportfondet vil gå til nettopp dette formålet. «Det er utrolig hyggelig å kunne tilby konserter som ikke koster noe for publikum» forteller Rebekka, daglig leder i Attitunes.

Metalheads Against Bullying

Metalheads Against Bullying (MAB) ble startet i februar 2015 av Leif Munkelien. MAB er en antimobbe-organisasjon som blant annet holder foredrag og som kan være en nøytral part i mobbesaker i møter med skoler, leger og advokater. De driver også et prosjekt kalt Prettier Scars som ble startet opp i 2017 hvor personer kan få dekket over arr etter selvskading med en tatovering. «Støtten fra Hairportfondet bidrar til at bortimot 20-25 personer får dekket over arr etter selvskading. Personene som får dette tilbudet får jo en helt annen hverdag og de smiler fra øre til øre når de kommer ut av tatoveringsstudioet» forteller Leif Munkelien.

Furuseth Ishockey 2009

Furuseth Ishockey består av en gjeng unge ishockey-spillere fra Groruddalen, Nittedal og Ullensaker. Aktivitetstilbudet deres har en positiv innvirkning på spillerne ved at det bidrar til sosialitet og mestringsfølelse. «De løfter hverandre opp og de blir som en støttegruppe for hverandre.» forteller Kristoffer Søgaard, lagleder i Furuseth Ishockey. Beløpet de har fått tildelt fra Hairportfondet vil bidra til å dekke kostnadene for nye drakter.

Sørumsgåsa

Sørumsgåsa ble startet opp i 2020 av Nina Shakesby og er et arrangement i lokalsamfunnet for kvinner med mål om å få de i aktivitet. «Når det er så lokalt er det lettere for folk å bli med og tørre» forteller Nina. Det er spesielt fokus på at kvinner med helsemessige utfordringer skal få motivasjon til å komme i gang med treningen igjen. «Målet er å finne en gnist hos hver enkelt til å ta første skritt til aktivitet» forteller Nina. I fjor var det ett arrangement, men hun håper å kunne utvide det til enda flere i fremtiden. Støtten fra Hairportfondet vil bidra til å dekke kostnader i forbindelse med utførelsen av arrangementet.

Fjellhamar Fotballklubb G2010

Fjellhamar Fotballklubb er en breddeklubb for barn og voksne. Vi i Hairport frisør er stolte av at vi får støtte fotballaget G2010 som består av 35 gutter født i år 2010. «Støtten betyr enormt mye for oss! Pengene vi har mottatt utgjør masse for guttene og laget vårt da vi nå kan delta på cup/kamper og foreldre vil ikke trenge å betale fra egen lomme for at barnet skal få spille kamper» forteller Espen. Fjellhamar Fotballklubb er en lavterskel-klubb og verdiene deres har fokus på felleskap, med at alle betyr noe, fair play og kompetanse. «Aktivitetstilbudet har stor innvirkning på de unge da stabilitet, samhold, trygghet og glede er viktig for dem» forteller Espen. Støtten fra Hairportfondet vil bli benyttet til å dra på Dana cup i Danmark, samt andre kamper og sosiale sammenkomster for de unge.

Top