Bestill time

Hårtrender 2021

Hvordan ønsker du at håret ditt skal se ut i 2021? Vi er allerede i gang med 2021 og hårtrendene for det nye året har begynt å etablere seg. Dette året byr på mange forskjellige hårtrender og motebildet vil bestå av både nye, men også eldre og klassiske stiler som vi alle har sett før. La deg inspirere!

Kvinner

Kobberrødt
Hvis du ønsker deg en ekstra oppsiktsvekkende og moderne frisyre dette året, så er kobberrødt midt i blinken. Blandingen av rød og bronse har blitt en populær kombinasjon, og gir et fantastisk og friskt uttrykk. Om du finner den riktige nyansen av kobberrødt som passer dine farger, vil du oppleve mer liv og glans i lokkene.

Effortless Bob
Den klassiske bob-hårklippen har blitt modernisert til en frisyre du kan rocke gjennom hele dette året. Frisyren krever lite vedlikehold, til tross for alle variantene du kan gå for. Enten lang eller kort, vil en bob alltid være flatterende ved bruk av riktig produkter og styling. 

Curtain Bangs
Pannelugg kommer i mange forskjellige varianter, så her handler det om å finne den stilen du liker best. Curtain bangs har blitt et trendy valg, ettersom den rammer inn ansiktet og gir en oppløftende effekt. Med litt enkel vedlikehold vil du alltid ha frisyren klar til enhver anledning. Stilen gir håret en lett og luftig look.

Pixiecut
Pixiecut er en klassiker som stadig kommer tilbake i motebildet. Stilen er praktisk, fin og enkel å vedlikeholde, som gjør den til den perfekte frisyren i en hektisk hverdag. Klippen passer til alle hårtyper, da den gir dimensjon og øker volum blant dine korte lokker.

Menn

Naturlig tekstur
Ingenting er enklere enn å benytte seg av det man allerede har tilgjengelig. I løpet av den siste tiden har vi lært oss å omfavne vårt naturlige hår – både fargen og tekstur. Vi utforsker mulighetene til å bruke det vi allerede har og leker med håret for å skape en effortless look. 

Androgyn Stil
Dagene da stiler ble definert som mannlig eller kvinnelig er borte. Ettersom linjer viskes gradvis ut, har det oppstått en kjønnsnøytral stil som både trekker inn et maskulint og feminint uttrykk. Vi har allerede sett mange kjendiser på den røde løper som har rocket denne dramatiske looken. Androgyne hårklipper er kreative, edgy og frigjørende på samme tid. 

Slicked Back
Slicked back-hårklippen har vært populær i flere år, men vil være enda mer ettertraktet fremover. Klippen oppstod allerede for flere tiår siden, og er kjent som en typisk retro stil den dag i dag. Stilen er tidløs og gir et veldig maskulint utseende. 

Skin Fade
Skin fade er en trendy hårklipp som er spesielt unik fordi den skiller seg ut. Kontrasten av barberte sider og toppen fullt av hår er både trendy og moderne. Klippen er rask å style, og lett å vedlikeholde. I tillegg er den fresh og gir et rent uttrykk. 

Ta kontakt og bestill time i en av våre 19 salonger dersom du ønsker en forandring eller oppfriskning i frisyren for det nye året. #nærmedeg #tryggsalong

Top