Bestill time

Halloween-styling

Det er straks tid for Halloween, og vi storgleder oss til den tiden av året vi kan slippe håret løst og være ekstra kreative! Det er ikke til å legge skjul på at mange tyr til kreative looker når det er snakk om Halloween, og mange liker å utforske litt ekstra når det gjelder både sminke og hår. Dermed ønsker vi å presentere noen forskjellige hårstiler som du kan ta inspirasjon fra.

Ved å tilsette passende hårpynt får du automatisk en fresh Halloween-frisyre! Du kan style håret som vanlig, men likevel oppnå en kul look til anledningen med minimal styling.

Når det kommer til stylingen av håret så gjelder det å være kreativ! Du kan tilsette Halloween-dekorasjoner som du får kjøpt, eller enkelt lage dine egne.

Et oppsett som dette er perfekt for å fremheve kostymet ditt, samt sørge for at frisyren holder hele kvelden!

Med matchende hår og sminke trenger du ikke nødvendigvis et avansert kostyme for å få en gjennomført look til kvelden! Du kan enten farge håret ditt i en sprek farge, eller kjøpe en hårspray med farge hvis du bare ønsker det lille ekstra for anledningen.

Vi håper du får en fantastisk Halloween-feiring! Besøk gjerne en av våre salonger hvis du ønsker hjelp eller tips til frisyren. #nærmedeg

Top