Bestill time

Hairportuka er over for i år

Hairportuka 2019 er over, og for en uke det var. Med tilbud på behandlinger og produkter i alle våre salonger, konkurranser, trekninger, styling-stasjoner og en dag dedikert til årets TV-aksjon var Hairportuka fylt med engasjement, glede, hår og ikke minst mye besøk.

Alle våre frisører pyntet sine respektive salonger for å ta imot alle og enhver i riktig Hairport-ånd. For denne uken skulle være spesiell for nettopp dere – våre kunder.

Fokus på gode velvære-opplevelser

Hairportuka er en årlig feiring hvor du som kunde er fokuset vårt. Gjennom hele uken gir vi deg velvære til fantastiske priser. Vi feirer kunnskapen vi sitter med ved å gi våre gjester den velvære-opplevelsen de fortjener.

Alle besøkende kunder fikk blant annet tilbud om kurbehandling i salong til en mye rimeligere pris.

Klipp med mening

Hairportuka ble ekstra spesiell i år da vi torsdag 17. oktober deltok på «Klipp med mening,» og donerte et beløp fra omsetningen til TV-aksjonen NRK CARE 2019.

Kvinner og barn rammes hardest av fattigdom. Vi ville være med på å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Sammen ville vi bidra til at kvinner skal få mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

I all feiringen under Hairportuka ville vi selvfølgelig være en del av å gi tilbake til samfunnet.

Vi gleder oss allerede til Hairportuka 2020, og ser frem til å tilby deg gode velvære-opplevelser til fantastiske priser. #nærmedeg

Top