Bestill time

Hairports lærlinger ❤️

Å finne ut hvor man vil være lærling kan være vanskelig, det er mye som må klaffe. Hos oss streber vi etter at du som lærling skal få den opplæringen, tyngden og fagkunnskapen du trenger for videre utvikling. Her er noe av det våre lærlinger forteller om sin lærlingtid. 

Andrine Holtung

Da korona og permitteringer ble reelt, ønsket Andrine seg en jobb som var nærmere hjemme og med mer trygghet. I dag er hun 22 år gammel og er lærling hos oss I Haiport, det har hun vært siden juni 2020.  Andrine sier at hun ble tatt veldig godt imot I både salong og på lærlingsstudioet og at hun kjenner på følelsen av å ha tatt riktig valg. 

Andrine forteller at en av grunnen til at hun trives så godt som lærling hos oss er at Hairport er en ekstremt rutinert kjede og at akkurat dette merkes på hvordan salongen håndterer lærlinger og opplegget rundt oss. Andrine setter også stor pris på at det er åpenhet for kreative innspill. 
  

«Vi blir behandlet på akkurat samme måte som de med høy ansiennitet, og blir hørt i våre ønsker og tanker. De vil at vi skal lære mest mulig.»

Sjekk ut Andrine på Instagram @hair.by.Andrine

Julie L. Mossin

Julie er 26 år gammel og har jobbet i Hairport siden april 2022, men har også vært lærling i en annen salong. Hun beskriver sin reise i Haiport så langt som helt fantastisk.  
“Jeg har møtt så mange dyktige og kreative mennesker og følt meg som en del av teamet fra dag 1”. 

Det hun liker så godt med å jobbe I Hairport er at man får god oppfølging og at hverdagen er strukturert med både praktiske oppgaver og teori.  Men hun drar også frem at man får en god team følelse. 

“Å være lærling i Hairport er utrolig gøy! Jeg føler meg godt ivaretatt, sett og trygg! Oppfølgingen jeg får nå frem mot svennebrevet er noe jeg vet mange salonger ikke har”. 

Sjekk ut Julies arbeid på @hairbyjuliem

Julie

Ann Cecilie 

Ann Cecilie er 33 år gammel, fra Oslo. Hun valgte i 2018 og slutte i jobben sin i søken etter noe nytt. Hun bestemte seg etter stund at frisøryrket virket spennende og ønsket å bli barber ble stort. Men hun endte opp med å forelske seg i krøller og permanent. 

Ann Cecilie startet sin frisørhistorie i et annet studio hvor hun selv sier hun ikke følte seg helt tilpass. Derfor tok hun kontakt med Hairport og ble en del av gjengen på Sørumsand i 2021. 

Hun forteller at Hairport er noe heler eget, du får lov til å være lærling, du blir heiet på men du får også kritikk og tilsnakk om man trenger det. I tillegg får man verdens beste kollegaer. For Ann Cecilie var det riktig å finne et hårstudio som godtok at hun var litt eldre og at ting tok litt lenger tid, det føler hun at hun fant hos Hairport. at de ser hver enkelt lærling, følger opp og er en støttespiller.  

Sjekk ut Ann Cecilies arbeid på @dbacb

Ann Cecilie

Vil du også være lærling hos oss?

Ta kontakt HER

Top