Bestill time

Hairport Frisørs Årsfest 2020

Den 11. januar var det duket for årsfest, for som seg hør og bør startet vi det nye året med å feire det som har vært, og hedre våre frisører. 2019 var et fantastisk år, og vi er heldige som har fått tilbringe det med så dyktige frisører og samarbeidspartnere, og ikke minst fantastiske kunder.

Med den fagkunnskapen og det engasjementet alle og enhver av oss sitter med, streber vi sammen etter perfeksjon og resultater som våre kunder er fornøyde med. Vi drives av tilbakemeldingene vi får fra kundene våre, og trenger det for videre utvikling og profesjonalitet.

Vi er stolte over hva vi sammen har fått til i 2019, og gleder oss til fortsettelsen på 2020! Vi vil også gratulere alle vinnerne med de velfortjente titlene.

Scroll deg ned til bunnen for å se bilder fra vår årsfest!

Hairport Frisør 2020

Under årsfesten presenterte vi også årets kampanjebilder. De ble tatt i november ifjor, og helt siden da har vi gledet oss til å vise de til dere. Vi er veldig stolte av å presentere våre nye kampanjebilder:
PERFEKSJON – ENGASJEMENT – KUNNSKAP

Tusen takk til det fantastiske teamet bak produksjonen:
Hår: Iris Jamne
Makeup: Charlotte Wold
Styling: Christina Ledang
Kreativ leder: Tina Bøhn Rismoen
Byrå: Creative Mill
Foto: Ole Martin Halvorsen
Modeller: Idollooks og i-d.studios (Josefine og Marcus)

Bilder fra årsfesten

For en årsfest det var, og med denne pangstarten på året er vi klare for å fylle 2020 med perfeksjon, kunnskap og engasjement #nærmedeg

Bildene fra årsfesten er tatt av Alva Thylen.

Top