Bestill time

Bryllupsmessen 2018

Hairport Frisør har nok en gang stått klare tidlig søndag morgen for å style hår på de flotte modellene som skal gå catwalk på Losby sin brudemesse ! Det Kreative teamet med hovedansvar, og frisører fra flere av våre salonger stiller opp for å være med på denne morsomme dagen.

Det er kanskje ikke alltid like lett å tenke på alle de små detaljene som skal ordnes og fikses til denne spesielle dagen. Losby Gods arrangerer denne bryllupsmessen fylt av inspirasjon til den aller minste detalj. Her får du se alt ifra brudekjoler, bord, farger, tema, musikk, smaksprøver etc – og ikke minst, HÅR!

Vi i Hairport Frisør er heldige som får lov til å gi denne inspirasjonen videre til dere som har en spesiell dag i vente. Våre frisører sitter inne med så utrolig mye glede og kreativitet når det kommer til hår, så det å kunne formidle dette videre på et slikt arrangement som dette syns vi er fantastisk!


Vi håper å kunne hjelpe så mange fremtidige bruder/brudgommer som mulig i tiden fremover! Begynn planleggingen i god tid sammen med din Hairport-frisør, og la oss gjøre DIN dag så spesiell og fantastisk som mulig!

Top