Bestill time

Behandlingsguide

Ønsker du en oppfriskning i frisyren, men usikker på hvilken behandling du skal velge? Vi har nå samlet noen populære behandlinger og nedenfor kan du lese litt på hva de ulike går ut på.

French Balayage: 

Balayage er en stripeteknikk som gjøres for frihånd og resultatet er et naturlig fargespill som gir et inntrykk av et solkysset hår. En vesentlig fordel med denne teknikken er at det blir en myk overgang til etterveksten og den blir derav ikke like synlig. Det bidrar til at man ikke trenger å besøke frisøren like ofte da etterveksten faller veldig naturlig inn med resten av håret. 

Fransk Balayage er vår profesjonelle 2-trinns teknikk som forbinder godt blendede striper med en nærende gloss. Resultatet kan være alt fra en naturlig balayage, fra diskré til sexy, eller til og med ekstrem – Et resultat kun en profesjonell kan oppnå. 

French Balayage avbildet I midten.

Smoky Hair:

Smoky Hair går ut på å legge en sømløs blanding av fargetoner med den mørkeste nyansen ved røttene i kombinasjon med reflekterende lys i endene. Resultatet blir et nydelig fargespill med ulike grader av lysning nedover i håret. 

Smoky Hair

French Glossing:

French glossing bidrar til å forvandle et tørt og livløst hår til et hår som er fullt av liv og glans. Teknikken går ut på å påføre en permanent hårfarge i røttene ved hodebunnen og deretter påføres en gloss fra midten av håret og ut til endene. Dette bringer frem ulike toner i håret ditt og gir et nydelig fargespill som gir et inntrykk av fylde.

French Glossing

Top