Bestill time

ATTITUNES VOKALGRUPPE

Attitunes vokalgruppe var en av de heldige som mottok støtte fra Hairportfondet 2021. Gruppen sine opptredener er inspirert av 50-tallet og de produserer sine egne forestillinger, konserter og turnéer. Jentene sine inspirasjonskilder er blant annet gruppene The Andrews Sisters og The Monn Keys. Gruppen tilfører et nostalgisk uttrykk over opptredende sine og repertoaret består i stor grad av forrige århundrets swingjazz og viser.  Støtten fra Hairportfondet ble benyttet til å spre litt ekstra glede rundt i Oslo sine gater, på en av Hairport sine salonger og på et Sykehjem nå på starten av året. 

Attitunes lot publikum være med på å velge ut hvem de synes fortjente en konsert ved å poste et innlegg på sosiale medier hvor publikum skrev sine forslag ned i kommentarfeltet. Paulus sykehjem ble dermed stemt frem og fikk et hyggelig besøk av gruppen iført en stemningsfull bekledning og med mange gode sanger på lur. Gruppen tok også turen innom Hairport sin salong på Sandaker for å spre litt glede til både ansatte og kunder. Rebekka, daglig leder for Attitunes forteller følgende «Begge besøkene ble godt mottatt, og beboerne på Paulus Sykehjem koste seg og sang med».

Paulus Sykehjem skriver selv følgende om besøket på sosiale medier;

«Vi var så heldige å få en konsert med Attitunes Vokalgruppe her hos oss i dag! Det slo godt an! For noen flinke damer. Takk for vakker sang og velkommen tilbake!»

Gruppen opplever selv stor glede av å kunne utføre gratis konserter og det ble en veldig fin dag for dem, «Det er så utrolig hyggelig å kunne tilby konserter som ikke koster noe for publikum» forteller Rebekka, daglig leder.

Vi i Hairport er så stolte over å ha fått muligheten til å støtte denne flotte vokalgruppen og vi gleder oss til å følge med på dem videre!

Top