Bestill time

Årets Frisør 2019

Lørdag 16. mars var det duket for fest. Tusenvis av frisører inntok Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg årets store begivenhet for frisør- og velværebransjen, «Hår & Skjønnhet». Et av høydepunktene under arrangementet er prisfesten, hvor landets beste frisører kåres.

Vår egen Carina Montén, salongleder på Hairport Frisør Sandaker, var blant de fire nominerte i kategorien Årets Avant Garde. Her er hennes tanker om nominasjonen og den store kvelden:

«Det var en fantastisk ære å bli nominert til Årets Avant Garde sammen med noen av Norges absolutt dyktigste frisører, og å stå igjen som en av de eneste fire fra hele landet.

Stort takk til alt kreativt rom Hairport Frisør alltid har gitt meg til å uttrykke den kunst som hår faktisk kan være. Det var kult å være med på å vise hvor stort spektrum frisøryrket inneholder. Jeg tar med meg erfaringen videre inn i 2019. Selv om dette ikke er den type frisyrer jeg jobber med i salongen, så tror jeg at kunst og inspirasjon fra ulike elementer rundt oss er en stor del av mange frisører sin kreative hverdag.

Fantastisk innsats av min kollega Sandra Johansson som var assisterende frisør på shoot, Anine Désirée som virkelig forstod hva jeg ville i forhold til bilder, og Mari Thune for lån av vakkert ansikt, og et helt utrolig og naturlig (!!!) hår. Det var et stort øyeblikk å få høre nomineringen live sammen med mine nærmeste kolleger.

Takk til Hairport Frisør som er en arena for alle sorters individer og som våger å støtte selv de som i begynnelsen kan framstå som ´klassens særing.´»

Top