Bestill time

Parykker

Vi ønsker velkommen til oss på Hairport Frisør AS avd Ahus! Vi holder til i glassgata, Sykehusveien 25, 1474 Nordbyhagen. Tlf 67902333.

Hvorfor velge oss?

Vi har 10 års erfaring og de ansatte er utdannet innen faget. Det vil være lettvint for deg som tar behandling på Ahus å komme innom oss for spørsmål, tilpasning og vedlikehold av din  parykk. Vi behandler både damer, herrer og barn, og kundekonsultasjonen  foregår i rolige omgivelser og i et privat rom. Familie og venner er velkomne til å bli med dersom dette er ønskelig. Ring oss eller besøk oss for timeavtale.

Konsultasjon

Du får prøve forskjellige parykker og hodeplagg og sammen finner vi det du føler deg komfortabel med. Vi vil forklare fordelene og ulempene med de ulike parykkene. Vi har det meste av parykker og hodeplagg, men dersom du ikke finner det du måtte ønske, kan vi bestille det med ca. en ukes leveringstid.

Cellegift og stråling

Cellegiftens mening er å ødelegge kreftcellene og det vil også gå utover håret. Normalt sett vil et hårtap starte 2-3 uker etter første behandling. Derfor ønsker vi å se deg før hårtapet begynner sånn at vi sammen kan finne det som får deg til å føles som DEG.

Stønad til parykk og hodeplagg

Søkeprosessen overfor NAV gjør vi. Du trenger kun en rekvisisjon fra lege eller sykepleier og vi gir deg gratis konsultasjon og veiledning uten forpliktelser. Til personer som helt eller delvis har mistet håret pga. sykdom eller behandling for sykdom, ytes det stønad til anskaffelse av parykk. Ved første gangs anskaffelse må det være bekreftet ved legeerklæring  at sykdom eller behandling for sykdom er årsaken til håravfallet. Det ytes stønad til en eller flere parykker i kalenderåret etter personens behov.

Vi ber deg sjekke nav.no for informasjon rundt de forskjellige stønadsordningene.

Veien tilbake

Hårtap er midlertidig og håret vil normalt begynne å vokse igjen etter 3-4 uker etter avsluttet cellegiftbehandling. Det første utvokste håret kan ha endret struktur og kvalitet, men dette er som oftest midlertidig.
Håret vokser i gjennomsnitt 1-1,5 cm i måneden, og vi tilbyr produkter som vil øke hårveksten og forbedre hår- kvaliteten raskere. Vi klipper håret ditt i en frisyre tilpasset deg i vekstfasen, og følger deg frem til et resultat som du blir fornøyd med.

Top